Vendet popullore

Austri — Moti sipas muajit, temperatura e ujit

Qytete, Austri
temperatura e ujit Austri (muajin aktual)
Sankt Anton 16.6 °C
Lihtenshtajni 16.6 °C
Lech 16.6 °C
Na tregoni dhe të ndajnë me miqtë tuaj!