Vendet popullore

Australi — Moti sipas muajit, temperatura e ujit

Qytete, Australi
temperatura e ujit Australi (muajin aktual)
Darwin 30.2 °C
Cairns 28.8 °C
Fraser 26.7 °C
Brisbane 25.8 °C
Sydney 23.1 °C
Perth 22.9 °C
Adelaide 21.6 °C
Melbourne 20.4 °C
Na tregoni dhe të ndajnë me miqtë tuaj!