Vendet popullore
Krahaso motit

Tsaghkadzor — Moti sipas muajit

Temperatura e ajrit nga muaji
Temperatura maksimale mesatare ditore — 22.6°C Korrik. Temperatura maksimale mesatare natë — 10.3°C Korrik. Temperatura minimale mesatare ditore — -4.7°C në janar. Temperatura mesatare e natë minimale — -11°C në janar.
Reshje, mm
Reshjet maksimale — 136.7 mm Ajo u regjistrua Maj. Reshjet minimale — 26.6 mm Ajo u regjistrua Nëntor.
Na tregoni dhe të ndajnë me miqtë tuaj!