Vendet popullore
Krahaso motit

Jermuk — Moti sipas muajit, temperatura e ujit

Temperatura e ajrit nga muaji
Temperatura maksimale mesatare ditore — 26.7°C Korrik. Temperatura maksimale mesatare natë — 15.3°C Gusht. Temperatura minimale mesatare ditore — -3.1°C në janar. Temperatura mesatare e natë minimale — -8.8°C në janar.
Temperatura e ujit sipas muajit
Temperature mesatare maksimal i ujit — 17.4°C fiks Gusht. Temperatura mesatare minimale uji — 1.6°C fiks Shkurt.
Reshje, mm
Reshjet maksimale — 72.9 mm Ajo u regjistrua Maj. Reshjet minimale — 20.3 mm Ajo u regjistrua Shtator.
Na tregoni dhe të ndajnë me miqtë tuaj!