Vendet popullore
Krahaso motit

Ararat — Moti sipas muajit

Temperatura e ajrit nga muaji
Temperatura maksimale mesatare ditore — 29.3°C Gusht. Temperatura maksimale mesatare natë — 16.2°C Gusht. Temperatura minimale mesatare ditore — -0.8°C në janar. Temperatura mesatare e natë minimale — -8.1°C në janar.
Reshje, mm
Reshjet maksimale — 95 mm Ajo u regjistrua Maj. Reshjet minimale — 14.3 mm Ajo u regjistrua Shtator.
Na tregoni dhe të ndajnë me miqtë tuaj!