Vendet popullore

Argjentinë — mot Nëntor, temperatura e ujit

Moti në qytetet
Qytet Ditë Natë Re Rains Reshje Deti Diell
Buenos Aires 24.5 °C 16.8 °C 5 ditë 5 ditë 84.9 mm 22.2 °C 10.7 h.
Cordoba 27.2 °C 16.9 °C 6 ditë 5 ditë 65.3 mm 0 °C 10.8 h.
Mar del Plata 20.5 °C 12.8 °C 7 ditë 5 ditë 84.6 mm 15.7 °C 10.3 h.
Miramar 20.5 °C 12.8 °C 6 ditë 6 ditë 82.7 mm 15 °C 10.4 h.
Puerto Madryn 22.9 °C 15.7 °C 5 ditë 1 ditë 10.1 mm 13.4 °C 11.6 h.
Salta 25.2 °C 14.7 °C 11 ditë 7 ditë 76.1 mm 0 °C 9.5 h.
San Carlos de Bariloche 15.6 °C 3.7 °C 7 ditë 1 ditë 20.5 mm 8.5 °C 11.2 h.
Ushuaia 9.8 °C 2.2 °C 15 ditë 5 ditë 63.7 mm 7 °C 6.3 h.
Na tregoni dhe të ndajnë me miqtë tuaj!