Vendet popullore

Argjentinë — mot Qershor, temperatura e ujit

Moti në qytetet
Qytet Ditë Natë Re Rains Reshje Deti Diell
Buenos Aires 14.9 °C 9.9 °C 5 ditë 2 ditë 32 mm 14.3 °C 7.2 h.
Cordoba 15.9 °C 8 °C 4 ditë 1 ditë 10.9 mm 0 °C 8.4 h.
Mar del Plata 13.5 °C 8.1 °C 8 ditë 2 ditë 33.8 mm 12.9 °C 6.4 h.
Miramar 13.8 °C 8.2 °C 8 ditë 3 ditë 36.5 mm 13.3 °C 6.4 h.
Puerto Madryn 11.5 °C 7.4 °C 7 ditë 1 ditë 23.8 mm 13 °C 6.8 h.
Salta 16.4 °C 5.9 °C 3 ditë 0 ditë 8.4 mm 0 °C 9.5 h.
San Carlos de Bariloche 3.9 °C -0.3 °C 14 ditë 4 ditë 59.3 mm 8.7 °C 5.7 h.
Ushuaia 1 °C -1.6 °C 14 ditë 1 ditë 41.3 mm 6.1 °C 3 h.
Na tregoni dhe të ndajnë me miqtë tuaj!