Vendet popullore
Krahaso motit

Cordoba — Moti sipas muajit

Temperatura e ajrit nga muaji
Temperatura maksimale mesatare ditore — 31.2°C në janar. Temperatura maksimale mesatare natë — 19.6°C në janar. Temperatura minimale mesatare ditore — 15.3°C Korrik. Temperatura mesatare e natë minimale — 7.9°C Korrik.
Reshje, mm
Reshjet maksimale — 77.2 mm Ajo u regjistrua Shkurt. Reshjet minimale — 3.1 mm Ajo u regjistrua Korrik.
Na tregoni dhe të ndajnë me miqtë tuaj!