Vendet popullore

Argjentinë — mot Prill, temperatura e ujit

Moti në qytetet
Qytet Ditë Natë Re Rains Reshje Deti Diell
Buenos Aires 22.3 °C 16.4 °C 7 ditë 5 ditë 77.9 mm 21 °C 7.5 h.
Cordoba 22.6 °C 14 °C 7 ditë 3 ditë 46.5 mm 0 °C 7.4 h.
Mar del Plata 19.8 °C 13.9 °C 8 ditë 4 ditë 66.8 mm 18.2 °C 6.9 h.
Miramar 19.9 °C 13.8 °C 8 ditë 4 ditë 61.7 mm 18.2 °C 7 h.
Puerto Madryn 18.6 °C 13.6 °C 6 ditë 1 ditë 18.4 mm 15.8 °C 8.2 h.
Salta 21.5 °C 11.3 °C 13 ditë 2 ditë 51 mm 0 °C 7.4 h.
San Carlos de Bariloche 11.4 °C 4.1 °C 10 ditë 2 ditë 28.7 mm 11.7 °C 7.3 h.
Ushuaia 6.5 °C 2.2 °C 13 ditë 3 ditë 46 mm 7.9 °C 4.1 h.
Na tregoni dhe të ndajnë me miqtë tuaj!