Vendet popullore

Shqipëri — Moti sipas muajit, temperatura e ujit

Qytete, Shqipëri
temperatura e ujit Shqipëri (muajin aktual)
Vlora 14.7 °C
Ksamil 14.6 °C
Saranda 14.6 °C
Berat 14.2 °C
Durres 14.1 °C
Tirane 13.3 °C
Na tregoni dhe të ndajnë me miqtë tuaj!