Популарни земји
Споредба на времето

Turgutreis — времето по месец, температура на водата

Температурата на воздухот по месец
Просечната максимална дневна температура — 30.5°C Август. Просечната максимална температура ноќ — 25.6°C Август. Просечната минимална дневна температура — 13.5°C Февруари. Просечната минимална ноќ температура — 11°C Февруари.
Температурата на водата од страна на месец
Просечната максимална температура на водата — 25.7°C фиксна Август. Просечната минимална температура на водата — 16.6°C фиксна Март.
Врнежи, мм
Максималната врнежи — 128.1 мм Тоа беше снимен во јануари. Минимум врнежи — 0.9 мм Тоа беше снимен Август.
Кажете ни и ги споделите со вашите пријатели!