Популарни земји
Споредба на времето

Pizzo — времето по месец, температура на водата

Температурата на воздухот по месец
Просечната максимална дневна температура — 29.6°C Август. Просечната максимална температура ноќ — 21.7°C Август. Просечната минимална дневна температура — 11.6°C во јануари. Просечната минимална ноќ температура — 8°C во јануари.
Температурата на водата од страна на месец
Просечната максимална температура на водата — 27.3°C фиксна Август. Просечната минимална температура на водата — 14.4°C фиксна Февруари.
Врнежи, мм
Максималната врнежи — 89.2 мм Тоа беше снимен Февруари. Минимум врнежи — 14.5 мм Тоа беше снимен Јули.
Кажете ни и ги споделите со вашите пријатели!