Популарни земји
Споредба на времето

Пезаро — времето по месец, температура на водата

Температурата на воздухот по месец
Просечната максимална дневна температура — 29.5°C Август. Просечната максимална температура ноќ — 22.5°C Август. Просечната минимална дневна температура — 9.9°C во јануари. Просечната минимална ноќ температура — 7°C Февруари.
Температурата на водата од страна на месец
Просечната максимална температура на водата — 26.3°C фиксна Август. Просечната минимална температура на водата — 10.2°C фиксна Февруари.
Врнежи, мм
Максималната врнежи — 74.4 мм Тоа беше снимен Февруари. Минимум врнежи — 22 мм Тоа беше снимен Август.
Кажете ни и ги споделите со вашите пријатели!