Популарни земји
Споредба на времето

Падова — времето по месец, температура на водата

Температурата на воздухот по месец
Просечната максимална дневна температура — 30.5°C Август. Просечната максимална температура ноќ — 20.4°C Јули. Просечната минимална дневна температура — 7.3°C во јануари. Просечната минимална ноќ температура — 3.5°C во јануари.
Температурата на водата од страна на месец
Просечната максимална температура на водата — 26.1°C фиксна Јули. Просечната минимална температура на водата — 8.3°C фиксна Февруари.
Врнежи, мм
Максималната врнежи — 71.8 мм Тоа беше снимен Мај. Минимум врнежи — 24.9 мм Тоа беше снимен Декември.
Кажете ни и ги споделите со вашите пријатели!