Популарни земји
Споредба на времето

Monterosso — времето по месец, температура на водата

Температурата на воздухот по месец
Просечната максимална дневна температура — 29°C Август. Просечната максимална температура ноќ — 19.7°C Август. Просечната минимална дневна температура — 9.9°C Февруари. Просечната минимална ноќ температура — 5.7°C Февруари.
Температурата на водата од страна на месец
Просечната максимална температура на водата — 25.6°C фиксна Август. Просечната минимална температура на водата — 13.4°C фиксна Февруари.
Врнежи, мм
Максималната врнежи — 91.7 мм Тоа беше снимен Март. Минимум врнежи — 21.6 мм Тоа беше снимен Август.
Кажете ни и ги споделите со вашите пријатели!