Популарни земји
Споредба на времето

Маса Lubrense — времето по месец, температура на водата

Температурата на воздухот по месец
Просечната максимална дневна температура — 30.5°C Август. Просечната максимална температура ноќ — 26.8°C Август. Просечната минимална дневна температура — 12.8°C Февруари. Просечната минимална ноќ температура — 10.8°C во јануари.
Температурата на водата од страна на месец
Просечната максимална температура на водата — 26.5°C фиксна Август. Просечната минимална температура на водата — 14.3°C фиксна Февруари.
Врнежи, мм
Максималната врнежи — 120.4 мм Тоа беше снимен Февруари. Минимум врнежи — 12.6 мм Тоа беше снимен Август.
Кажете ни и ги споделите со вашите пријатели!