Популарни земји
Споредба на времето

Хернинг — времето по месец, температура на водата

Температурата на воздухот по месец
Просечната максимална дневна температура — 20.1°C Јули. Просечната максимална температура ноќ — 13.7°C Август. Просечната минимална дневна температура — 2.7°C во јануари. Просечната минимална ноќ температура — 0.3°C Февруари.
Температурата на водата од страна на месец
Просечната максимална температура на водата — 18.6°C фиксна Август. Просечната минимална температура на водата — 1.3°C фиксна Февруари.
Врнежи, мм
Максималната врнежи — 88 мм Тоа беше снимен Август. Минимум врнежи — 40.2 мм Тоа беше снимен Април.
Кажете ни и ги споделите со вашите пријатели!