Популарни земји
Споредба на времето

Frederikshavn — времето по месец, температура на водата

Температурата на воздухот по месец
Просечната максимална дневна температура — 19.4°C Јули. Просечната максимална температура ноќ — 15.6°C Август. Просечната минимална дневна температура — 3.1°C Февруари. Просечната минимална ноќ температура — 1.3°C Февруари.
Температурата на водата од страна на месец
Просечната максимална температура на водата — 17.7°C фиксна Август. Просечната минимална температура на водата — 2.8°C фиксна Февруари.
Врнежи, мм
Максималната врнежи — 86.4 мм Тоа беше снимен Август. Минимум врнежи — 30.6 мм Тоа беше снимен Февруари.
Кажете ни и ги споделите со вашите пријатели!