Популарни земји
Споредба на времето

Frantiskovy Lazne — времето по месец

Температурата на воздухот по месец
Просечната максимална дневна температура — 22.3°C Август. Просечната максимална температура ноќ — 13.1°C Август. Просечната минимална дневна температура — 0.1°C во јануари. Просечната минимална ноќ температура — -3.2°C Февруари.
Врнежи, мм
Максималната врнежи — 85.8 мм Тоа беше снимен Јули. Минимум врнежи — 33.7 мм Тоа беше снимен Февруари.
Кажете ни и ги споделите со вашите пријатели!