Популарни земји

Бангладеш — времето по месец, температура на водата

Градови, Бангладеш
температура на водата Бангладеш (тековниот месец)
Читагонг 28.5 °C
Coxs Базар 28.3 °C
Кажете ни и ги споделите со вашите пријатели!