Популарни земји

Бахреин — времето по месец, температура на водата

Градови, Бахреин
температура на водата Бахреин (тековниот месец)
Muharraq 32.9 °C
Ал Manāmah 32.8 °C
Кажете ни и ги споделите со вашите пријатели!