Популарни земји

Австрија — времето по месец, температура на водата

Градови, Австрија
температура на водата Австрија (тековниот месец)
Лихтенштајн 4.9 °C
Лех 4.9 °C
Санкт Антон 4.9 °C
Кажете ни и ги споделите со вашите пријатели!