Популарни земји

Ерменија — времето по месец, температура на водата

Градови, Ерменија
температура на водата Ерменија (тековниот месец)
Jermuk 13.6 °C
Ереван 13.3 °C
Кажете ни и ги споделите со вашите пријатели!