Популарни земји

Албанија — времето по месец, температура на водата

Градови, Албанија
температура на водата Албанија (тековниот месец)
Саранда 22.7 °C
Ksamil 22.7 °C
Валона 22.1 °C
Берат 21.9 °C
Драч 21.8 °C
Тирана 21.5 °C
Кажете ни и ги споделите со вашите пријатели!