Популарни земји

Абхазија — времето по месец, температура на водата

Градови, Абхазија
температура на водата Абхазија (тековниот месец)
Сухуми 20.7 °C
Gudauta 20.6 °C
Нови Гора 20.6 °C
Ochamchira 20.6 °C
Гагра 20.5 °C
Pitsunda 20.5 °C
Tsandryphsh 20.4 °C
Кажете ни и ги споделите со вашите пријатели!