Negara Popular
Mbandhingaké weather

Pizzo — weather dening sasi, suhu banyu

Miturut months Jan Feb Mar Apr Bisa Jun Jul Augustus Sep Oct Nov Dec
Ing suhu udhara dening sasi
Ing saben suhu rata-rata maksimum — 29.8°C Agustus. Saben suhu wengi maksimum — 21.5°C Agustus. Ing saben suhu rata-rata minimal — 11.8°C in January. Ing saben wengi suhu minimal — 8.1°C in January.
Ing suhu banyu dening sasi
Suhu maksimum saben banyu — 27.3°C tetep Agustus. Ing saben suhu minimal banyu — 14.4°C tetep Februari.
Udan, mm
Udan maksimum — 89.2 mm Iki direkam Februari. Udan minimal — 14.5 mm Iki direkam Juli.
Marang kita lan bareng karo kanca-kanca!