Negara Popular
Mbandhingaké weather

Pesaro — weather dening sasi, suhu banyu

Miturut months Jan Feb Mar Apr Bisa Jun Jul Augustus Sep Oct Nov Dec
Ing suhu udhara dening sasi
Ing saben suhu rata-rata maksimum — 29.5°C Agustus. Saben suhu wengi maksimum — 22.1°C Agustus. Ing saben suhu rata-rata minimal — 9.9°C Februari. Ing saben wengi suhu minimal — 7°C Februari.
Ing suhu banyu dening sasi
Suhu maksimum saben banyu — 26.1°C tetep Agustus. Ing saben suhu minimal banyu — 10.2°C tetep Februari.
Udan, mm
Udan maksimum — 74.4 mm Iki direkam Februari. Udan minimal — 12.3 mm Iki direkam Agustus.
Marang kita lan bareng karo kanca-kanca!