Negara Popular
Mbandhingaké weather

Padova — weather dening sasi, suhu banyu

Miturut months Jan Feb Mar Apr Bisa Jun Jul Augustus Sep Oct Nov Dec
Ing suhu udhara dening sasi
Ing saben suhu rata-rata maksimum — 30.5°C Agustus. Saben suhu wengi maksimum — 20.4°C Juli. Ing saben suhu rata-rata minimal — 7.3°C in January. Ing saben wengi suhu minimal — 3.5°C in January.
Ing suhu banyu dening sasi
Suhu maksimum saben banyu — 26.1°C tetep Juli. Ing saben suhu minimal banyu — 8.3°C tetep Februari.
Udan, mm
Udan maksimum — 71.8 mm Iki direkam Bisa. Udan minimal — 24.9 mm Iki direkam Desember.
Marang kita lan bareng karo kanca-kanca!