Negara Popular
Mbandhingaké weather

Padova — weather dening sasi, suhu banyu

Miturut months Jan Feb Mar Apr Bisa Jun Jul Augustus Sep Oct Nov Dec
Ing suhu udhara dening sasi
Ing saben suhu rata-rata maksimum — 30.7°C Agustus. Saben suhu wengi maksimum — 20.6°C Agustus. Ing saben suhu rata-rata minimal — 7.2°C in January. Ing saben wengi suhu minimal — 3.4°C in January.
Ing suhu banyu dening sasi
Suhu maksimum saben banyu — 26.3°C tetep Agustus. Ing saben suhu minimal banyu — 8.2°C tetep Februari.
Udan, mm
Udan maksimum — 71.8 mm Iki direkam Bisa. Udan minimal — 23.9 mm Iki direkam Desember.
Marang kita lan bareng karo kanca-kanca!