Negara Popular
Mbandhingaké weather

Monterosso — weather dening sasi, suhu banyu

Miturut months Jan Feb Mar Apr Bisa Jun Jul Augustus Sep Oct Nov Dec
Ing suhu udhara dening sasi
Ing saben suhu rata-rata maksimum — 29°C Agustus. Saben suhu wengi maksimum — 19.3°C Agustus. Ing saben suhu rata-rata minimal — 9.9°C Februari. Ing saben wengi suhu minimal — 5.7°C Februari.
Ing suhu banyu dening sasi
Suhu maksimum saben banyu — 25.4°C tetep Agustus. Ing saben suhu minimal banyu — 13.4°C tetep Februari.
Udan, mm
Udan maksimum — 91.7 mm Iki direkam Maret. Udan minimal — 20.3 mm Iki direkam Agustus.
Marang kita lan bareng karo kanca-kanca!