Negara Popular
Mbandhingaké weather

Milano — weather dening sasi

Miturut months Jan Feb Mar Apr Bisa Jun Jul Augustus Sep Oct Nov Dec
Ing suhu udhara dening sasi
Ing saben suhu rata-rata maksimum — 29.3°C Juli. Saben suhu wengi maksimum — 18.9°C Juli. Ing saben suhu rata-rata minimal — 6.4°C in January. Ing saben wengi suhu minimal — 2.3°C in January.
Udan, mm
Udan maksimum — 131.3 mm Iki direkam Bisa. Udan minimal — 45.3 mm Iki direkam in January.
Marang kita lan bareng karo kanca-kanca!