Negara Popular
Mbandhingaké weather

Milano — weather dening sasi

Miturut months Jan Feb Mar Apr Bisa Jun Jul Augustus Sep Oct Nov Dec
Ing suhu udhara dening sasi
Ing saben suhu rata-rata maksimum — 29.5°C Agustus. Saben suhu wengi maksimum — 19.4°C Agustus. Ing saben suhu rata-rata minimal — 6.5°C in January. Ing saben wengi suhu minimal — 2.5°C in January.
Udan, mm
Udan maksimum — 132.6 mm Iki direkam November. Udan minimal — 42 mm Iki direkam in January.
Marang kita lan bareng karo kanca-kanca!