Negara Popular
Mbandhingaké weather

Pantai Cenang — weather dening sasi, suhu banyu

Miturut months Jan Feb Mar Apr Bisa Jun Jul Augustus Sep Oct Nov Dec
Ing suhu udhara dening sasi
Ing saben suhu rata-rata maksimum — 30.5°C Agustus. Saben suhu wengi maksimum — 26.8°C Agustus. Ing saben suhu rata-rata minimal — 12.7°C in January. Ing saben wengi suhu minimal — 10.5°C in January.
Ing suhu banyu dening sasi
Suhu maksimum saben banyu — 26.5°C tetep Agustus. Ing saben suhu minimal banyu — 14.3°C tetep Februari.
Udan, mm
Udan maksimum — 107.4 mm Iki direkam Oktober. Udan minimal — 12.6 mm Iki direkam Agustus.
Marang kita lan bareng karo kanca-kanca!