Negara Popular
Mbandhingaké weather

Pantai Cenang — weather dening sasi, suhu banyu

Miturut months Jan Feb Mar Apr Bisa Jun Jul Augustus Sep Oct Nov Dec
Ing suhu udhara dening sasi
Ing saben suhu rata-rata maksimum — 30.2°C Agustus. Saben suhu wengi maksimum — 26.7°C Agustus. Ing saben suhu rata-rata minimal — 12.1°C Februari. Ing saben wengi suhu minimal — 10.1°C Februari.
Ing suhu banyu dening sasi
Suhu maksimum saben banyu — 26.7°C tetep Agustus. Ing saben suhu minimal banyu — 14.2°C tetep Maret.
Udan, mm
Udan maksimum — 101.6 mm Iki direkam Februari. Udan minimal — 16 mm Iki direkam Agustus.
Marang kita lan bareng karo kanca-kanca!