Negara Popular
Mbandhingaké weather

Maiori — weather dening sasi, suhu banyu

Miturut months Jan Feb Mar Apr Bisa Jun Jul Augustus Sep Oct Nov Dec
Ing suhu udhara dening sasi
Ing saben suhu rata-rata maksimum — 31.3°C Agustus. Saben suhu wengi maksimum — 20°C Agustus. Ing saben suhu rata-rata minimal — 11.1°C Februari. Ing saben wengi suhu minimal — 6.2°C Februari.
Ing suhu banyu dening sasi
Suhu maksimum saben banyu — 26.6°C tetep Agustus. Ing saben suhu minimal banyu — 14.2°C tetep Februari.
Udan, mm
Udan maksimum — 86.8 mm Iki direkam Februari. Udan minimal — 25.8 mm Iki direkam Agustus.
Marang kita lan bareng karo kanca-kanca!