Negara Popular
Mbandhingaké weather

Lignano — weather dening sasi, suhu banyu

Miturut months Jan Feb Mar Apr Bisa Jun Jul Augustus Sep Oct Nov Dec
Ing suhu udhara dening sasi
Ing saben suhu rata-rata maksimum — 29.3°C Agustus. Saben suhu wengi maksimum — 18.2°C Agustus. Ing saben suhu rata-rata minimal — 7.2°C in January. Ing saben wengi suhu minimal — 2.4°C Februari.
Ing suhu banyu dening sasi
Suhu maksimum saben banyu — 25.7°C tetep Agustus. Ing saben suhu minimal banyu — 9.2°C tetep Februari.
Udan, mm
Udan maksimum — 104 mm Iki direkam November. Udan minimal — 47.8 mm Iki direkam Agustus.
Marang kita lan bareng karo kanca-kanca!