Negara Popular
Mbandhingaké weather

Lignano — weather dening sasi, suhu banyu

Miturut months Jan Feb Mar Apr Bisa Jun Jul Augustus Sep Oct Nov Dec
Ing suhu udhara dening sasi
Ing saben suhu rata-rata maksimum — 29.9°C Agustus. Saben suhu wengi maksimum — 18.8°C Juli. Ing saben suhu rata-rata minimal — 6.9°C in January. Ing saben wengi suhu minimal — 2.3°C in January.
Ing suhu banyu dening sasi
Suhu maksimum saben banyu — 25.7°C tetep Juli. Ing saben suhu minimal banyu — 9.1°C tetep Februari.
Udan, mm
Udan maksimum — 123.2 mm Iki direkam September. Udan minimal — 43.5 mm Iki direkam Desember.
Marang kita lan bareng karo kanca-kanca!