Negara Popular
Mbandhingaké weather

Levigno — weather dening sasi

Miturut months Jan Feb Mar Apr Bisa Jun Jul Augustus Sep Oct Nov Dec
Ing suhu udhara dening sasi
Ing saben suhu rata-rata maksimum — 14.5°C Agustus. Saben suhu wengi maksimum — 4.3°C Agustus. Ing saben suhu rata-rata minimal — -6.8°C in January. Ing saben wengi suhu minimal — -14°C Februari.
Udan, mm
Udan maksimum — 163.3 mm Iki direkam Juni. Udan minimal — 48.2 mm Iki direkam Desember.
Marang kita lan bareng karo kanca-kanca!