Negara Popular
Mbandhingaké weather

Levigno — weather dening sasi

Miturut months Jan Feb Mar Apr Bisa Jun Jul Augustus Sep Oct Nov Dec
Ing suhu udhara dening sasi
Ing saben suhu rata-rata maksimum — 14.3°C Juli. Saben suhu wengi maksimum — 4.7°C Agustus. Ing saben suhu rata-rata minimal — -7°C in January. Ing saben wengi suhu minimal — -14.2°C Februari.
Udan, mm
Udan maksimum — 180.6 mm Iki direkam Agustus. Udan minimal — 65.1 mm Iki direkam Februari.
Marang kita lan bareng karo kanca-kanca!