Negara Popular
Mbandhingaké weather

Levigno — weather dening sasi

Miturut months Jan Feb Mar Apr Bisa Jun Jul Augustus Sep Oct Nov Dec
Ing suhu udhara dening sasi
Ing saben suhu rata-rata maksimum — 14.4°C Agustus. Saben suhu wengi maksimum — 4°C Juli. Ing saben suhu rata-rata minimal — -6.4°C in January. Ing saben wengi suhu minimal — -15°C Februari.
Udan, mm
Udan maksimum — 161.8 mm Iki direkam Juli. Udan minimal — 61.4 mm Iki direkam Februari.
Marang kita lan bareng karo kanca-kanca!