Negara Popular
Mbandhingaké weather

Odense — weather dening sasi, suhu banyu

Miturut months Jan Feb Mar Apr Bisa Jun Jul Augustus Sep Oct Nov Dec
Ing suhu udhara dening sasi
Ing saben suhu rata-rata maksimum — 20.3°C Juli. Saben suhu wengi maksimum — 15.6°C Agustus. Ing saben suhu rata-rata minimal — 3.5°C Februari. Ing saben wengi suhu minimal — 1.2°C Februari.
Ing suhu banyu dening sasi
Suhu maksimum saben banyu — 18°C tetep Agustus. Ing saben suhu minimal banyu — 2°C tetep Februari.
Udan, mm
Udan maksimum — 59.7 mm Iki direkam Agustus. Udan minimal — 28.4 mm Iki direkam Februari.
Marang kita lan bareng karo kanca-kanca!