Negara Popular
Mbandhingaké weather

Herning — weather dening sasi, suhu banyu

Miturut months Jan Feb Mar Apr Bisa Jun Jul Augustus Sep Oct Nov Dec
Ing suhu udhara dening sasi
Ing saben suhu rata-rata maksimum — 20.1°C Juli. Saben suhu wengi maksimum — 13.7°C Agustus. Ing saben suhu rata-rata minimal — 2.7°C in January. Ing saben wengi suhu minimal — 0.3°C Februari.
Ing suhu banyu dening sasi
Suhu maksimum saben banyu — 18.6°C tetep Agustus. Ing saben suhu minimal banyu — 1.3°C tetep Februari.
Udan, mm
Udan maksimum — 88 mm Iki direkam Agustus. Udan minimal — 40.2 mm Iki direkam April.
Marang kita lan bareng karo kanca-kanca!