Negara Popular
Mbandhingaké weather

Esbjerg — weather dening sasi, suhu banyu

Miturut months Jan Feb Mar Apr Bisa Jun Jul Augustus Sep Oct Nov Dec
Ing suhu udhara dening sasi
Ing saben suhu rata-rata maksimum — 19.2°C Agustus. Saben suhu wengi maksimum — 15.6°C Agustus. Ing saben suhu rata-rata minimal — 3.7°C Februari. Ing saben wengi suhu minimal — 1.8°C Februari.
Ing suhu banyu dening sasi
Suhu maksimum saben banyu — 18.5°C tetep Agustus. Ing saben suhu minimal banyu — 2.6°C tetep Februari.
Udan, mm
Udan maksimum — 107.7 mm Iki direkam September. Udan minimal — 35.7 mm Iki direkam April.
Marang kita lan bareng karo kanca-kanca!