Negara Popular
Mbandhingaké weather

Copenhagen — weather dening sasi, suhu banyu

Miturut months Jan Feb Mar Apr Bisa Jun Jul Augustus Sep Oct Nov Dec
Ing suhu udhara dening sasi
Ing saben suhu rata-rata maksimum — 20.6°C Juli. Saben suhu wengi maksimum — 16.3°C Agustus. Ing saben suhu rata-rata minimal — 2.8°C Februari. Ing saben wengi suhu minimal — 0.7°C Februari.
Ing suhu banyu dening sasi
Suhu maksimum saben banyu — 18.2°C tetep Agustus. Ing saben suhu minimal banyu — 1.7°C tetep Februari.
Udan, mm
Udan maksimum — 67.6 mm Iki direkam Agustus. Udan minimal — 30 mm Iki direkam Februari.
Marang kita lan bareng karo kanca-kanca!