Negara Popular
Mbandhingaké weather

Aarhus — weather dening sasi, suhu banyu

Miturut months Jan Feb Mar Apr Bisa Jun Jul Augustus Sep Oct Nov Dec
Ing suhu udhara dening sasi
Ing saben suhu rata-rata maksimum — 20.7°C Juli. Saben suhu wengi maksimum — 14.7°C Agustus. Ing saben suhu rata-rata minimal — 3.2°C in January. Ing saben wengi suhu minimal — 0.8°C Februari.
Ing suhu banyu dening sasi
Suhu maksimum saben banyu — 17.9°C tetep Agustus. Ing saben suhu minimal banyu — 1.8°C tetep Februari.
Udan, mm
Udan maksimum — 70.8 mm Iki direkam Juli. Udan minimal — 29.5 mm Iki direkam Februari.
Marang kita lan bareng karo kanca-kanca!