Negara Popular
Mbandhingaké weather

Spindleruv Mlyn — weather dening sasi

Miturut months Jan Feb Mar Apr Bisa Jun Jul Augustus Sep Oct Nov Dec
Ing suhu udhara dening sasi
Ing saben suhu rata-rata maksimum — 19.8°C Agustus. Saben suhu wengi maksimum — 14.3°C Agustus. Ing saben suhu rata-rata minimal — -2.1°C in January. Ing saben wengi suhu minimal — -3.7°C Februari.
Udan, mm
Udan maksimum — 185.1 mm Iki direkam Juli. Udan minimal — 48.6 mm Iki direkam Februari.
Marang kita lan bareng karo kanca-kanca!