Negara Popular
Mbandhingaké weather

Podebrady — weather dening sasi

Miturut months Jan Feb Mar Apr Bisa Jun Jul Augustus Sep Oct Nov Dec
Ing suhu udhara dening sasi
Ing saben suhu rata-rata maksimum — 24.5°C Agustus. Saben suhu wengi maksimum — 15°C Agustus. Ing saben suhu rata-rata minimal — 0.5°C in January. Ing saben wengi suhu minimal — -2.2°C in January.
Udan, mm
Udan maksimum — 70.1 mm Iki direkam Bisa. Udan minimal — 25.7 mm Iki direkam Februari.
Marang kita lan bareng karo kanca-kanca!