Negara Popular
Mbandhingaké weather

Olomouc — weather dening sasi

Miturut months Jan Feb Mar Apr Bisa Jun Jul Augustus Sep Oct Nov Dec
Ing suhu udhara dening sasi
Ing saben suhu rata-rata maksimum — 25°C Agustus. Saben suhu wengi maksimum — 14.6°C Agustus. Ing saben suhu rata-rata minimal — -0.5°C in January. Ing saben wengi suhu minimal — -3.5°C in January.
Udan, mm
Udan maksimum — 54.9 mm Iki direkam Juli. Udan minimal — 21.6 mm Iki direkam Februari.
Marang kita lan bareng karo kanca-kanca!