Negara Popular

Australia — weather dening sasi, suhu banyu

Miturut months Jan Feb Mar Apr Bisa Jun Jul Augustus Sep Oct Nov Dec
Towns, Australia
suhu banyu Australia (sasi saiki)
Darwin 30.2 °C
Cairns 29.1 °C
Fraser 27.2 °C
Brisbane 26.6 °C
Perth 22.9 °C
Sydney 22.6 °C
Adelaide 21.9 °C
Melbourne 21 °C
Marang kita lan bareng karo kanca-kanca!