Negara Popular

Australia — weather dening sasi, suhu banyu

Miturut months Jan Feb Mar Apr Bisa Jun Jul Augustus Sep Oct Nov Dec
Towns, Australia
suhu banyu Australia (sasi saiki)
Darwin 27.8 °C
Cairns 24.5 °C
Fraser 21 °C
Brisbane 20 °C
Sydney 18.2 °C
Perth 17.5 °C
Adelaide 14.2 °C
Melbourne 12.3 °C
Marang kita lan bareng karo kanca-kanca!