Negara Popular

Australia — weather dening sasi, suhu banyu

Miturut months Jan Feb Mar Apr Bisa Jun Jul Augustus Sep Oct Nov Dec
Towns, Australia
suhu banyu Australia (sasi saiki)
Darwin 30.8 °C
Cairns 27.3 °C
Fraser 24.8 °C
Brisbane 24.1 °C
Sydney 20.1 °C
Perth 20.1 °C
Adelaide 18.1 °C
Melbourne 17.1 °C
Marang kita lan bareng karo kanca-kanca!