Negara Popular

Australia — weather dening sasi, suhu banyu

Miturut months Jan Feb Mar Apr Bisa Jun Jul Augustus Sep Oct Nov Dec
Towns, Australia
suhu banyu Australia (sasi saiki)
Darwin 28.5 °C
Cairns 25.5 °C
Fraser 22.8 °C
Brisbane 21.5 °C
Sydney 20.8 °C
Perth 20.3 °C
Adelaide 17.3 °C
Melbourne 15.1 °C
Marang kita lan bareng karo kanca-kanca!