Negara Popular

Australia — weather dening sasi, suhu banyu

Miturut months Jan Feb Mar Apr Bisa Jun Jul Augustus Sep Oct Nov Dec
Towns, Australia
suhu banyu Australia (sasi saiki)
Darwin 25.4 °C
Cairns 23 °C
Brisbane 19.7 °C
Fraser 19.4 °C
Perth 18.3 °C
Sydney 18.2 °C
Adelaide 13.3 °C
Melbourne 11.1 °C
Marang kita lan bareng karo kanca-kanca!