Negara Popular
Mbandhingaké weather

La Massana — weather dening sasi

Miturut months Jan Feb Mar Apr Bisa Jun Jul Augustus Sep Oct Nov Dec
Ing suhu udhara dening sasi
Ing saben suhu rata-rata maksimum — 20.9°C Agustus. Saben suhu wengi maksimum — 8°C Agustus. Ing saben suhu rata-rata minimal — 0.1°C Februari. Ing saben wengi suhu minimal — -7.1°C Februari.
Udan, mm
Udan maksimum — 134.6 mm Iki direkam Bisa. Udan minimal — 31.8 mm Iki direkam Desember.
Marang kita lan bareng karo kanca-kanca!