Negara Popular

Albania — weather dening sasi, suhu banyu

Miturut months Jan Feb Mar Apr Bisa Jun Jul Augustus Sep Oct Nov Dec
Towns, Albania
suhu banyu Albania (sasi saiki)
Ksamil 26.2 °C
Saranda 26.1 °C
Berat 26 °C
Durres 26 °C
Vlora 25.8 °C
Tirane 25.7 °C
Marang kita lan bareng karo kanca-kanca!