Negara Popular

Albania — weather dening sasi, suhu banyu

Miturut months Jan Feb Mar Apr Bisa Jun Jul Augustus Sep Oct Nov Dec
Towns, Albania
suhu banyu Albania (sasi saiki)
Saranda 22.7 °C
Ksamil 22.7 °C
Vlora 22.2 °C
Berat 22 °C
Durres 21.9 °C
Tirane 21.5 °C
Marang kita lan bareng karo kanca-kanca!