Negara Popular

Albania — weather dening sasi, suhu banyu

Miturut months Jan Feb Mar Apr Bisa Jun Jul Augustus Sep Oct Nov Dec
Towns, Albania
suhu banyu Albania (sasi saiki)
Saranda 22.8 °C
Ksamil 22.8 °C
Vlora 22.3 °C
Berat 22.1 °C
Durres 22 °C
Tirane 21.6 °C
Marang kita lan bareng karo kanca-kanca!