Negara Popular

Albania — weather dening sasi, suhu banyu

Miturut months Jan Feb Mar Apr Bisa Jun Jul Augustus Sep Oct Nov Dec
Towns, Albania
suhu banyu Albania (sasi saiki)
Ksamil 17.7 °C
Saranda 17.6 °C
Vlora 17.4 °C
Berat 17 °C
Durres 16.9 °C
Tirane 16.4 °C
Marang kita lan bareng karo kanca-kanca!