Negara Popular

Albania — weather dening sasi, suhu banyu

Miturut months Jan Feb Mar Apr Bisa Jun Jul Augustus Sep Oct Nov Dec
Towns, Albania
suhu banyu Albania (sasi saiki)
Ksamil 16.5 °C
Saranda 16.5 °C
Berat 16.1 °C
Vlora 16.1 °C
Durres 16 °C
Tirane 15.7 °C
Marang kita lan bareng karo kanca-kanca!