Negara Popular

Albania — weather dening sasi, suhu banyu

Miturut months Jan Feb Mar Apr Bisa Jun Jul Augustus Sep Oct Nov Dec
Towns, Albania
suhu banyu Albania (sasi saiki)
Ksamil 14.7 °C
Vlora 14.7 °C
Saranda 14.7 °C
Berat 14.2 °C
Durres 14.1 °C
Tirane 13.3 °C
Marang kita lan bareng karo kanca-kanca!