Negara Popular

Albania — weather dening sasi, suhu banyu

Miturut months Jan Feb Mar Apr Bisa Jun Jul Augustus Sep Oct Nov Dec
Towns, Albania
suhu banyu Albania (sasi saiki)
Saranda 17.8 °C
Ksamil 17.8 °C
Vlora 17.5 °C
Berat 17.1 °C
Durres 17 °C
Tirane 16.4 °C
Marang kita lan bareng karo kanca-kanca!