Negara Popular

Abkhazia — weather dening sasi, suhu banyu

Miturut months Jan Feb Mar Apr Bisa Jun Jul Augustus Sep Oct Nov Dec
Towns, Abkhazia
suhu banyu Abkhazia (sasi saiki)
Gudauta 20.7 °C
New Athos 20.7 °C
Sukhumi 20.7 °C
Pitsunda 20.6 °C
Ochamchira 20.6 °C
Gagra 20.5 °C
Tsandryphsh 20.4 °C
Marang kita lan bareng karo kanca-kanca!