Negara Popular

Abkhazia — weather dening sasi, suhu banyu

Miturut months Jan Feb Mar Apr Bisa Jun Jul Augustus Sep Oct Nov Dec
Towns, Abkhazia
suhu banyu Abkhazia (sasi saiki)
Gudauta 26.9 °C
New Athos 26.9 °C
Sukhumi 26.9 °C
Tsandryphsh 26.8 °C
Gagra 26.8 °C
Ochamchira 26.8 °C
Pitsunda 26.8 °C
Marang kita lan bareng karo kanca-kanca!