Negara Popular

Abkhazia — weather dening sasi, suhu banyu

Miturut months Jan Feb Mar Apr Bisa Jun Jul Augustus Sep Oct Nov Dec
Towns, Abkhazia
suhu banyu Abkhazia (sasi saiki)
Ochamchira 22.9 °C
Gudauta 22.8 °C
New Athos 22.8 °C
Sukhumi 22.8 °C
Pitsunda 22.7 °C
Gagra 22.6 °C
Tsandryphsh 22.5 °C
Marang kita lan bareng karo kanca-kanca!