Negara Popular

Abkhazia — weather dening sasi, suhu banyu

Miturut months Jan Feb Mar Apr Bisa Jun Jul Augustus Sep Oct Nov Dec
Towns, Abkhazia
suhu banyu Abkhazia (sasi saiki)
Gudauta 10.8 °C
Gagra 10.7 °C
Pitsunda 10.7 °C
New Athos 10.7 °C
Sukhumi 10.7 °C
Tsandryphsh 10.7 °C
Ochamchira 10.6 °C
Marang kita lan bareng karo kanca-kanca!