Negara Popular

Abkhazia — weather dening sasi, suhu banyu

Miturut months Jan Feb Mar Apr Bisa Jun Jul Augustus Sep Oct Nov Dec
Towns, Abkhazia
suhu banyu Abkhazia (sasi saiki)
Ochamchira 11.7 °C
Sukhumi 11.6 °C
Gudauta 11.5 °C
New Athos 11.5 °C
Tsandryphsh 11.4 °C
Gagra 11.4 °C
Pitsunda 11.4 °C
Marang kita lan bareng karo kanca-kanca!