Negara Popular

Abkhazia — weather dening sasi, suhu banyu

Miturut months Jan Feb Mar Apr Bisa Jun Jul Augustus Sep Oct Nov Dec
Towns, Abkhazia
suhu banyu Abkhazia (sasi saiki)
Pitsunda 9.4 °C
Gudauta 9.4 °C
New Athos 9.4 °C
Sukhumi 9.4 °C
Tsandryphsh 9.4 °C
Gagra 9.4 °C
Ochamchira 9.3 °C
Marang kita lan bareng karo kanca-kanca!