Negara Popular

Abkhazia — weather dening sasi, suhu banyu

Miturut months Jan Feb Mar Apr Bisa Jun Jul Augustus Sep Oct Nov Dec
Towns, Abkhazia
suhu banyu Abkhazia (sasi saiki)
Gudauta 25.7 °C
New Athos 25.7 °C
Sukhumi 25.7 °C
Tsandryphsh 25.7 °C
Gagra 25.7 °C
Ochamchira 25.7 °C
Pitsunda 25.7 °C
Marang kita lan bareng karo kanca-kanca!