Negara Popular

Abkhazia — weather dening sasi, suhu banyu

Miturut months Jan Feb Mar Apr Bisa Jun Jul Augustus Sep Oct Nov Dec
Towns, Abkhazia
suhu banyu Abkhazia (sasi saiki)
Pitsunda 12.6 °C
Gudauta 12.6 °C
New Athos 12.6 °C
Sukhumi 12.6 °C
Gagra 12.6 °C
Ochamchira 12.6 °C
Tsandryphsh 12.5 °C
Marang kita lan bareng karo kanca-kanca!